Verkoopproces

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor Mooi yn 't Fjild

  Niks missen van Mooi yn 't Fjild in Nieuwehorne? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 11 DECEMBER 2021 > Start Verkoop

  Op 11 december 2021 om 10.00 uur starten wij met de verkoop van de woningen van Mooi yn 't Fjild. Meld je aan via de website om niks te missen!

  Na de start verkoop zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en de koperskeuzelijst op onze website en in je persoonlijke account plaatsen.

 • Stap 3. TOT 20 DECEMBER 2021 > Inschrijven is mogelijk

  De inschrijving voor Mooi yn 't Fjild​ vindt volledig digitaal plaats.

  Vanaf 11 december om 10.00 uur kun je je inschrijven voor de woning waar jouw voorkeur naar uit gaat, door in te loggen via je eigen account. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt op 11 december om 10.00 uur aan je account toegevoegd en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. Je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  Tot 20 december 17.00 uur kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. 21 DECEMBER 2021 > Toewijzing woningen

  Op 21 december 2021 worden de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  • Invullen van digitaal inschrijfformulier
   Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere woningen, dan kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en eventuele voorbehouden die je wilt opnemen in de koopovereenkomst, zoals een voorbehoud verkoop eigen woning en een voorbehoud van financiering.
  • Selectie door ontwikkelaar
   Als het aantal inschrijvingen het aanbod overschrijdt, zal er een selectie worden gemaakt door de ontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud verkoop eigen woning en zonder voorbehoud financiering of wanneer je een positieve financiële check van de Rabobank of je eigen hypotheekadviseur hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één woning? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de woning toegewezen krijgt. Over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd.
  • Optie
   Zodra de woning aan jou is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Er volgt een optieperiode van twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop wilt overgaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Ben je niet ingeloot dan ontvang je van ons bericht en wordt je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de aangeboden optie dan zullen wij desbetreffend bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

(streef) planning

HEDEN

WEBSITE LIVE
Aanmelden en woonwensen

NOVEMBER 2021

SITUATIEKAART LIVE
Woningvoorkeur

11 DECEMBER 2021

START VERKOOP
Verkoop woningen

JANUARI 2022

VERKOOP WONINGEN
Contract tekenen

2E HELFT 2022

START BOUW
Onder voorbehoud